top of page

SUUNNITTELUPALVELUT

Tilan tärkeimpiä elementtejä on mielestäni valo ja erityisesti luonnonvalo.  Viihtyisä tila on toimiva ja harmoninen - käyttäjänsä näköinen. 

- Noora

Miten suunnittelutyö etenee? 

Ota yhteyttä, luodaan yhdessä toiveidesi mukainen, toimiva ja viihtyisä kokonaisuus!

Sisustussuunnitteluprojekti alkaa yhteyden otostasi suunnittelijaan, jonka jälkeen sovimme maksuttoman arviokäynnin kohteeseen. 

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tarpeesi ja projektin laajuuden. Tapaamisen jälkeen saat suunnittelutarjouksen sähköpostiisi. Suunnittelukokonaisuus mietitään aina yhdessä asiakkaan kanssa.  

Suunnittelutyö etenee aina hyväksytyn tarjouksen pohjalta. Yleensä teen 2-3 sisustussuunnitelman luonnosta (esim. värit ja materiaalit) valintaasi varten. Piirrän asiakkaalle pohjapiirustuksen ja 2d- tai 3d-mallinnuskuvat ja esittelen materiaalimallit.

 

Valmis sisustussuunnitelma sisältää sopimuksen mukaiset dokumentit: tarkat huonekortit tarkoin tuote- ja toimittajatiedoin, mittakaavassa olevat pohjakuvat ja 2d-seinäkuvat sekä 3d-mallinnus kuvat.  Saat eri tilauksesta valmiiksi neuvotellut hintatarjoukset.

Sisustussuunnittelun tuntiveloitus 58 euroa. Suuremmat suunnittelukohteet projektiluontoisesti sopimuksen mukaan.


Palvelen kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa: noorandesign@gmail.com

 

Y-tunnus: 2413489-8

Sisustussuunnittelu

Hyvin suunnitellun tilan tulee olla esteettisesti miellyttävä, mukava ja toimiva. Sen tulee kertoa jotain siinä asuvasta tai työskentelevästä henkilöstä.

 

Käytettyjen värien, tekstuurien ja materiaalien tulee toimia harmonisesti yhdessä, jotta luotu ilmapiiri olisi houkutteleva. Tila tulee suunnitella siten, että se mahdollistaa tehokkaan tilan käytön. Tulee siis ottaa huomioon huoneessa tapahtuvat toiminnot sekä sitä käyttävien mahdolliset erityistarpeet. Hyvin suunnitellussa tilassa on huomioitu myös valaistus ja hyödynnetty luonnonvaloa aina mahdollisuuksien mukaan.

 

Valaistus on olennainen osa mitä tahansa tilaa, sillä se vaikuttaa tilan ulkonäköön ja tunnelmaan oleellisesti. Luonnonvalo on erityisen tärkeä, sillä se voi tuoda huoneeseen rauhan ja tyyneyden tunteen, samalla kun se tarjoaa valoisan ja ilmavan ympäristön.

Sisustussuunnitteluprojekti voi sisältää kaikki tai osan seuraavista osa-alueista: 

 • Tilasuunnitelmat (toiminnot, mitoitukset)

 • Väri- ja pintamateriaalisuunnitelmat

 • Kiintokalustesuunnitelmat (säilytysratkaisut, keittiö, kodinhoitohuone)

 • Kalustesuunnitelmat 

 • 3D-mallinnukset

 • Tekstiilisuunnitelmat

 • Tuotevalinnat

 • Tuotehankinnat

 • Valaistussuunnittelu

Stationery
Etäsuunnittelu
Sisustussuunnittelu
Office with a View

Suunnittelupalvelut verkossa

Toteutan sisustussuunnittelu- ja konsultointipalvelut myös verkkopalveluna: sähköpostin ja/tai verkkotapaamisten avulla.

 

Etäsuunnittelun toteutusta varten kartoitamme toiveesi ja suunnittelutarpeen verkkotapaamisessa tai kyselylomakkeen avulla sähköpostitse. Lisäksi suunnittelutyötä varten tarvitsen kuvia kohteesta ja tarvittaessa pohjapiirustuksen mittoineen. Pohjapiirustus voi olla hyvin itse piirretty, johon on lisätty mitat.

Saat sähköpostitse suunnittelukokonaisuuden mukaisesti:

 • pohjapiirustuksen ja muut tarpeelliset mittakuvat

 • huonekortiston, joka sisältää tarkat tiedot suunnittelun toteutukseksi, esimerkiksi materiaaleista, väreistä, kalusteista, valaisimista ja tekstiileistä. 

 • 3d-mallinnuskuvat erikseen sovittaessa

Tuntihinta: 58 eur

Clock and Plant

Sisustuskonsultointi mini

Kaipaatko vinkkejä esimerkiksi remontti- tai uudiskohteen pohjapiirustuksen muutoksiin, tilan toiminnallisiin haasteisiin, materiaalien-, värien ja sisustustekstiilienvalintaan tai kalusteiden sijoitteluun?

Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas apu, kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, mutta kaipaisit ehkä ammattilaisen näkemystä, apua kokonaisuuden hallintaan tai valintojen tekemiseen.

Konsultointi sisältää suullista neuvontaa (n. 2h) asiakkaan kotona tai muussa suunnittelukohteessa.

Sisustuskonsultaatio mini edellyttää asiakkaalta omien muistiinpanojen tekemistä.

Hinta: 250 eur

Konsultointi

Sisustuskonsultointi

Kaipaatko vinkkejä esimerkiksi remontti- tai uudiskohteen pohjapiirustuksen muutoksiin, tilan toiminnallisiin haasteisiin, materiaalien-, värien ja sisustustekstiilienvalintaan tai kalusteiden sijoitteluun?

Sisustussuunnittelukonsultoinnin avulla saat tarvitsemasi neuvot sisustamiseen nopeasti!

Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas apu, kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, mutta kaipaat ammattilaisen näkemystä ja apua kokonaisuuden hallintaan tai valintojen tekemiseen.

Konsultointi sisältää suullista neuvontaa (n. 2h) asiakkaan kotona tai muussa suunnittelukohteessa. Konsultaation jälkeen lähetän sinulle sähköisesti kirjallisen / kuvallisen muistion läpikäydyistä asioista ja annan mahdolliset ideat toteutukseen.

Hinta: 290 eur

Home Decor

Julkitilasuunnittelu

Oletko valmis palvelemaan asiakkaitasi ja työntekijöitäsi paremmin? Sisustus on erittäin tärkeä osa yrityksen kokonaisilmettä, sillä tilojen ilme antaa asiakkaalle mielikuvan yrityksestä. Suunnittelu-palvelun avulla kohotat yrityksesi tilojen ilmettä ja luot tilan, joka houkuttelee lisää asiakkaita ja tarjoaa työntekijöillesi tuottavuutta edistävän ympäristön. Ensimmäisen tapaamiskäynnin aikana keskustelemme työn sisällöstä, aikataulusta sekä laajuudesta. Käymme läpi myös tarpeet ja toiveet. Tapaamiskäynnin jälkeen annan tarjouksen suunnittelutyöstäni. Suunnitteluni lähtökohtina ovat asiakaslähtöisyys, yrityksen ilmeen kohentaminen sisustuksen avulla sekä tilojen toiminnallisuuden ja viihtyvyyden parantaminen. Onhan tärkeää, että työntekijäsi ja asiakkaasi viihtyvät yrityksesi tiloissa!

Modern Interior Design
bottom of page
GTM-MMLQK6Z