UA-23019965-1
top of page

SUUNNITTELUPALVELUT

Tilan tärkeimpiä elementtejä on mielestäni valo ja erityisesti luonnonvalo.  Viihtyisä tila on toimiva ja rauhallinen - käyttäjänsä näköinen. 

- Noora

Suunnittelutyön eteneminen

Miten suunnittelutyö etenee? 

Ota yhteyttä, luodaan yhdessä toiveidesi mukainen, toimiva ja viihtyisä kokonaisuus!

Sisustussuunnitteluprojekti alkaa yhteyden otostasi suunnittelijaan, jonka jälkeen sovimme maksuttoman arviokäynnin kohteeseen. 

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tarpeesi ja projektin laajuuden. Tapaamisen jälkeen saat suunnittelutarjouksen sähköpostiisi. Suunnittelukokonaisuus mietitään aina yhdessä asiakkaan kanssa.  

Suunnittelutyö etenee aina hyväksytyn tarjouksen pohjalta. Yleensä teen 2-3 sisustussuunnitelman luonnosta (esim. värit ja materiaalit) valintaasi varten. Piirrän asiakkaalle pohjapiirustuksen ja 2d- tai 3d-mallinnuskuvat ja esittelen materiaalimallit.

 

Valmis sisustussuunnitelma sisältää sopimuksen mukaiset dokumentit: tarkat huonekortit tarkoin tuote- ja toimittajatiedoin, mittakaavassa olevat pohjakuvat ja 2d-seinäkuvat sekä 3d-mallinnus kuvat.  Saat eri tilauksesta valmiiksi neuvotellut hintatarjoukset.

Sisustussuunnittelun tuntiveloitus 54 euroa. Suuremmat suunnittelukohteet projektiluontoisesti sopimuksen mukaan.Palvelen kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa: noorandesign@gmail.com

 

Y-tunnus: 2413489-8

Office with a View

Suunnittelupalvelut verkossa

Toteutan sisustussuunnittelu- ja konsultointipalvelut myös verkkopalveluna: sähköpostin ja/tai verkkotapaamisten avulla.

 

Etäsuunnittelun toteutusta varten kartoitamme toiveesi ja suunnittelutarpeen verkkotapaamisessa tai kyselylomakkeen avulla sähköpostitse. Lisäksi suunnittelutyötä varten tarvitsen kuvia kohteesta ja tarvittaessa pohjapiirustuksen mittoineen. Pohjapiirustus voi olla hyvin itse piirretty, johon on lisätty mitat.

Saat sähköpostitse suunnittelukokonaisuuden mukaisesti:

 • pohjapiirustuksen ja muut tarpeelliset mittakuvat

 • huonekortiston, joka sisältää tarkat tiedot suunnittelun toteutukseksi, esimerkiksi materiaaleista, väreistä, kalusteista, valaisimista ja tekstiileistä. 

 • 3d-mallinnuskuvat erikseen sovittaessa

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnitteluprojekti voi sisältää kaikki tai osan seuraavista osa-alueista: 

 • Tilasuunnitelmat (toiminnot, mitoitukset)

 • Väri- ja pintamateriaalisuunnitelmat

 • Kiintokalustesuunnitelmat (säilytysratkaisut, keittiö, kodinhoitohuone)

 • Kalustesuunnitelmat 

 • 3D-mallinnukset

 • Tekstiilisuunnitelmat

 • Tuotevalinnat

 • Tuotehankinnat

 • Valaistussuunnittelu

Stationery
Etäsuunnittelu
Sisustussuunnittelu
Clock and Plant

Sisustuskonsultointi mini

Kaipaatko vinkkejä esimerkiksi remontti- tai uudiskohteen pohjapiirustuksen muutoksiin, kodin toiminnallisiin haasteisiin, materiaalien-, värien ja sisustustekstiilienvalintaan tai kalusteiden sijoitteluun?

Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas apu, kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, mutta kaipaisit ehkä ammattilaisen näkemystä, apua kokonaisuuden hallintaan tai valintojen tekemiseen.

Konsultointi sisältää suullista neuvontaa (n. 2h) asiakkaan kotona tai muussa suunnittelukohteessa.

Sisustuskonsultaatio mini edellyttää asiakkaalta omien muistiinpanojen tekemistä.

Konsultointi

Sisustuskonsultointi

Kaipaatko vinkkejä esimerkiksi remontti- tai uudiskohteen pohjapiirustuksen muutoksiin, kodin toiminnallisiin haasteisiin, materiaalien-, värien ja sisustustekstiilienvalintaan tai kalusteiden sijoitteluun?

Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas apu, kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, mutta kaipaisit ehkä ammattilaisen näkemystä, apua kokonaisuuden hallintaan tai valintojen tekemiseen.

Konsultointi sisältää suullista neuvontaa (n. 2h) asiakkaan kotona tai muussa suunnittelukohteessa. Konsultaation jälkeen lähetän sinulle sähköisesti kirjallisen / kuvallisen muistion läpikäydyistä asioista ja annan mahdolliset ideat toteutukseen.

Home Decor
Modern Interior Design

Julkitilasuunnittelu

Sisustus on erittäin tärkeä osa yrityksen kokonaisilmettä, sillä tilojen ilme antaa asiakkaalle mielikuvan yrityksestä. Ensimmäisen tapaamiskäynnin aikana keskustelemme työn sisällöstä, aikataulusta sekä laajuudesta. Käymme läpi myös tarpeet ja toiveet. Tapaamiskäynnin jälkeen annan tarjouksen suunnittelutyöstäni. Suunnitteluni lähtökohtina ovat asiakaslähtöisyys, yrityksen ilmeen kohentaminen sisustuksen avulla sekä tilojen toiminnallisuuden ja viihtyvyyden parantaminen. Onhan tärkeää, että työntekijäsi ja asiakkaasi viihtyvät yrityksesi tiloissa!

bottom of page