top of page
oma-kuva1.jpeg

Noora

Sisustussuunnittelija, SI
Muotoilija, AMK
Yrittäjä
Palvelen suomeksi, englanniksi ja viroksi
Opiskelija, digimarkkinoinnin johtaminen

Minusta

Olen Noora, 37-vuotias sisustussuunnittelija, SI. Ammattitaitoisen ja rekisteröityneen sisustussuunnittelijan tunnistaa nimikkeen perässä olevasta SI-lyhenteestä. Sen jäsenet ovat suorittaneet sisustussuunnittelijan tai sisustusarkkitehdin tutkinnon. Koulutukseltani olen muotoilija (AMK) ja erittäin motivoitunut sisustusalan ammattilainen.  Olen utelias luonne, haluan pysyä ajan hermolla ja oppia jatkuvasti uutta.

 

Opiskelin vuoden vaihto-opiskelijana Italiassa, Milanossa. Mukaani vuodesta jäi etenkin osaaminen valaistussuunnittelusta. Tämän jälkeen suoritin viimeisen, kolmen kuukauden pituisen työharjoitteluni arkkitehti- ja insinööritoimisto Amhold Oy:ssa. Toimin arkkitehdin assistenttina Suomen projektien osastolla. Merkittävimpänä työnä olin mukana Ilmajoen terveyskeskuksen ja poliklinikan peruskorjaus ja laajennus projektissa. Toteutin projektin sisustukselliset 3d-mallinnukset sekä piirsin eri tilojen detaljipiirustukset ja laadin tuote- ja materiaaliluettelot erikseen jokaisesta tilasta.

Erityisosaamiseeni kuuluu

  • Asiakasymmärrys

  • Toimivien ja esteettisten tilojen suunnittelu

  • Tilan hahmotus

  • Tilasuunnittelu

  • Väri- ja materiaalitietous

  • 3d-mallinnus

  • Värien käyttö

 

​Työssäni minua inspiroi ihmiset; heidän persoonallisuus ja tarinat sekä niiden yhdistäminen omaan suunnittelutyöhöni. Suunnittelutyössä erityisesti lähellä sydäntäni on tilojen toiminnallisuuden parantaminen sekä harmonian luominen kokonaisuuteen. Minulla on yli 15 vuoden työkokemus sisustus- ja rautakauppa-alalta. Tunnen hyvin viimeisimmät alan trendit, viimeistelymateriaalit ja saatavilla olevat tuotteet. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2011. Olen siitä asti palvellut yksityis- ja yritysasiakkaita. Projektit ovat laajuudeltaan olleet yhden tilan värisuunnitelmasta asuintilojen ja vapaa-ajan täyssaneeraukseen sekä uudiskohteiden ja yritysten toimitilojen suunnitteluun.  Käy tutustumassa referensseihini!

 

Seuraan intohimoisesti sisustusalan kehitystä sekä muutoksia  maailmalla. Nautin työstäni, kun siinä pääsen hyödyntämään mahdollisimman paljon ammatillista osaamistani. Tarkan alkukartoituksen perusteella sekä asiakasta aidosti kuuntelemalla pystyn tuomaan suunnitelmissani esille myös asiakkaan persoonallisuutta.  Lopputuloksena syntyy käytännöllinen ja visuaalisesti tyylikäs kokonaisuus. 

Erityisesti mieleeni jääneitä projekteja ovat olleet ne, joissa olen päässyt haastamaan itseni ammatillisesti: joko pieneen tilaan on pitänyt mahduttaa suuret neliöt tai asiakas on toivonut hyvin persoonallisia sisustusratkaisuja. Myös yhteistyössä muiden ammattilaisten (esim. arkkitehtien) kanssa tehdyt projektit ovat antaneet ja opettaneet paljon. Ja parastahan on aina tyytyväinen asiakas ja oma onnistumisen tunne! Inspiraationi lähteet löytyvät ihmisistä, luonnosta ja oikeanlaisesta tunnetilasta. 

Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi kaksi pientä poikaa ja kaikkien ystävänä tunnettu pieni koiramme Nelma, joka omaa suuren luonteen.  Asumme Kotkassa, 50-luvun omakotitalossa. 

Parhaiten rentoudun perheeni parissa ja luonnossa liikkuen. Ympäristömme tarjoaa joka päivä paljon kauneutta, niitä hetkiä ja asioita ikuistan valokuvaamalla. Harrastuksiini kuuluvat lenkkeily ja valokuvaus luonnossa. 

bottom of page
GTM-MMLQK6Z